Herrefrisør Viborg

Men's og Women's Cut er din lokale frisør i Viborg

I Viborg kan du besøge Men’s og Women’s Cut for en hyggelig og afslappet klipningsoplevelse! Vores salon henvender sig til begge køn og tilbyder enestående frisørtjenester.

Vi ved, at det kan være svært at finde den helt rigtige frisørsalon, der kan imødekomme både herre- og dameklipning, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde begge dele på én og samme salon.

Vi bruger miljøvenlige produkter – det er en prioritet for os, da vi tager vores miljøansvar alvorligt. Vores kyndige team af erfarne frisører holder sig opdateret med de nyeste stile og metoder.

Hos os har du kontrollen. Dine behov og ønsker har altid højeste prioritet, og vi samarbejder med dig om at skabe en frisure, der komplementerer din personlighed og smag. Den fulde salonbehandling er lige ved hånden, inklusive farve- og stylingstjenester.

Vores salon handler om at levere den højeste kvalitetsoplevelse, beliggende lige i centrum af Viborg. Du vil nemt være i stand til at komme og gå, som du vil, og forlade med ikke kun en frisk ny klipning, men også tilfredsheden ved at blive plejet. Forvent at tage afsted med et smil!

Du kan få en fantastisk oplevelse, hvis du kigger forbi Men’s og Women’s Cut i Viborg for en frisk klipning. 

Find os her

Book din tid her

Klik på knappen her for at booke en tid. Du kan også ringe til os på 24 80 50 18 og booke en tid.